Архивы

Словаччина в другому товариському матчі здолала Україну 29:23

1 декабря 2014 г. Прес-служба Збірна » Новини5

В Міхайловцях відбувся другий товариський поєдинок між національними збірними Словаччини та України в рамках підготовки до ЧЄ 2014. В другому матчі перемогу святкували дівчата із Словацької команди 29:23.

Українки перемогли в першому товариському матчі проти Словаччини

30 ноября 2014 г. Прес-служба Збірна » Новини2

Сьогодні, 29 листопада, в словацькому містечку Міхайловці відбувся перший товариський матч між збірними Словаччини та України в рамках підготовки до Чемпіонату Європи.

 

Гандбол: "ЗТР" (Запоріжжя) - "Ankara Spor" (Туреччина). Пряма трансляція на Тиса-1

29 ноября 2014 г. Прес-службаОбсудить
Сьогодні, в спортивному комплексі "Юність", відбудеться матч ІІІ-го раунду Кубка Виклику, в якому запоріжський "ЗТР" прийматиме турецький "Ankara Spor". Трансляція матчу розпочнеться о 16:50 на телеканалі Тиса-1.

Юлия МАНАГАРОВА: "Думаете, спортсмены от хорошей жизни меняют гражданство?"

29 ноября 2014 г. Прес-служба Збірна » Новини1
В эксклюзивном интервью «СЭ» 26-летняя гандболистка из Кривого Рога объяснила, чем вызвано ее желание выступать за сборную России и призналась, что на предстоящем чемпионате Европы всем сердцем будет болеть за Украину. 
 

Леонид Ратнер: "Девчонки будут играть и будут стараться"

28 ноября 2014 г. Прес-служба Збірна » Новини1
Главный тренер женской сборной Украины по гандболу Леонид Ратнер рассказал корреспонденту XSPORT о тяжелой подготовке и кадровых проблемах в команде. В частности, он сказал о том, что за сборную Украины больше не будет выступать один из ее лидеров Юлия Манагарова. 

Лидер сборной Украины: «Самое большое достижение – выход на ЧЕ»

Ведущий игрок женской национальной сборной по гандболу Виктория Борщенко рассказала XSPORT об ожиданиях от предстоящего чемпионата Европы и подготовке к нему.

В Ужгороді пройде ІІ тур "Карпатської ліги" з гандболу

З 5 по 7 грудня в спортивному комплексі "Юність" відбудеться ІІ тур західно-української ліги з гандболу серед чоловічих команд. Закарпатську область представлятимуть два колективи, це Збірна Закарпатської області та ГК "Медве" з Берегова.