Архивы

Дивіться НАЖИВО Карпати - Реал!

Сьогодні о 18:30 розпочнеться перший поєдинок ужгородських Карпат у новому сезоні жіночої Суперліги. Не прогавте можливість побачити матч Карпати - Реал НАЖИВО!
 

А судді хто?

Вже завтра, 15 вересня, ужгородські Карпати проведуть перший поєдинок в рамках чемпіонату України з гандболу серед жіночих команд. О 18:30 розпочнеться матч проти миколаївського Реалу.
 

 більше...

Ужгородські «Карпати» на низькому старті (ВІДЕО)

Вже за три дні на команду чекає перша гра у жіночій Суперлізі

Уже 15-го вересня ужгородські «Карпати» зіграють свій перший матч в новому сезоні чемпіонату України з гандболу. Перша зустріч «Карпат» - з миколаївським «Реалом» і зараз серйозно готуються до гри. А закарпатські гандбольні судді уже працюють на серйозних європейських матчах. Про старт нового сезону в закарпатському гандболі – Ірина Крупко.

Кубок ЕГФ: Не просто Мария и не скучно - Лариса

Тот самый случай, когда проводить первый из двух поединков дома - проблема.
 

Суперкубок Украины: Быть в корне готовыми

Прелюдией к новому гандбольному сезону стал у женских команд суперкубковый матч во Львове, и трофей второй год подряд достался местной «Галычанке».
 

Завтра матч за жіночий Суперкубок!

Завтра у Львові відбудеться матч за Суперкубок України з гандболу серед жіночих колективів, а претендентами за трофей виступлять львівська Галичанка та херсонська Дніпрянка.
 

 більше...