Архивы

Чоловічі команди змагались в V-му турі чемпіонату області

9 квітня в берегівському спорткомплексі "Закарпаття" відбувся V тур Чемпіонату області з гандболу серед чоловічих команд.

 

Перша ліга, чоловіки. Результати матчів другої підгрупи

З 8 по 9 квітня у Вінниці пройшов V-й тур чоловічої Першої ліги з гандболу, де найближчий конкурент закарпатців, БВУФК, впевнено виборов 4 очки, тим самим зберіг інтригу протистояння до завешального туру, який пройде в Броварах з 21 по 23 квітня.

 

ВДПУ - КСЛІ-ЦСКА 34:28

 

БВУФК - КСЛІ-ЦСКА 44:17

 

БВУФК - ВДПУ 35:31

Суперліга. Золота лихоманка

Інтрига в протистоянні Карпат та Галичанки, які боряться за золото чемпіонату, поступово стає ілюзією. Перемога ужгородок над господарками та поразка від львів'ян призвели до того, що тепер Дніпрянку та Карпати розділяють вісім очок, і стільки ж балів не вистачає закарпаткам, щоб наздогнати Галичанку, відіграти які буде неймовіно складно - майже неможливо. Невже в другому етапі чемпіонату ми так швидко залишились без одної із небагатьох інтриг сезону?
 

 більше...

Карпати в напруженій боротьбі поступились львів'янам

Карпати - Галичанка 21:23 (15:14)

 

Карпати:

Яблонська-Бобаль, Воронько; Готра 6/3, Компанієць 4, Фурманець 3, Гичка 2, Мелекесцева 2, Лезінська 2, Сухецька 2, Білик, Попович, Петровська.

 

Галичанка:

Гілязетдінова, Гладун; Туркало 7/4, Коновалова 4,  Воловник 3, Баранович 2, Маркевич 2, Смолінг 2, Парандій 1, Сабова 1, Сідлецька 1, Давидянц, Стрюкова, Косик, Дорожівська, Гайкова.

 

Штраф: 8 - 6 (двічі Готра, Компанієць та Білик - Воловник, Парандій і Сабова);

7м: 3/3 - 5/4 (Воронько відбила кидок від Косик).

Анонс. "Західне" дербі, Галичанка - Карпати

Сьогодні в Херсоні зіграють один із найцікавіших матчів чемпіонату. З однієї сторони львівська Галичанка, яка є номінальним господарем, а з іншої її найближчий конкурент в турнірній таблиці - ужгородські Карпати.
 

 більше...

Суперліга. Карпати все ще в долі

Цьогорічний чемпіонат досяг стадії, де на майданчику, нарешті, можна побачити гандбол. А тим часом Дніпрянка вдруге поступилася в домашньому поєдинку, а Карпати й далі зберігають шанси на боротьбу за золоті нагороди чемпіонату.
 

 більше...