Архивы

Юдіт Балог: «Дуже сподобалось, коли грав гімн України і ми всі тримали один одного за руки»

30 мая 2013 г. Денис Фазекаш1
Одна з наймолодших «карпатівок», 18-річний голкіпер з Ужгородщини Юдіт Балог провела не тільки видатний та яскравий сезон в Суперлізі, змусивши вивчити її ім’я всій гандбольній країні, а й встигла дебютувати вперше в національній збірній. 

Чемпіоном України серед ветеранів стали берегівці

25-26 травня 2013 року в ужгородському палаці спорту «Юність» відбувся третій чемпіонат України серед чоловічих команд ветеранів (гравці старше 35 років).

більше...

Україна потрапила до І-оЇ відбіркової групи ЧЄ-2014

За два місця від першої четвірки до Хорватії та Угорщини також змагатимуться збірні Данії, Австрії та Литви.

Жіноча збірна України перемагає Туреччину у першому контрольному матчі

27 мая 2013 г. Денис Фазекаш1
Підопічні Леоніда Ратнера у рамках підготовки до кваліфікаційних матчів раунду плей-офф чемпіонату світу-2013 зі збірною Німеччини  26 травня, провели перший товариський поєдинок із турчанками, в якому здолали гостей з рахунком 27:19.
Що приємно, на цей збір викликали двох гравців "Карпат": Наталію Туркало та 17-річного голкіпера Юдіт Балог, яка дебютує на такому високому рівні. 
Товариська гра. Жінки. 26.05.2013. Бровари. СК БВУФК
Україна - Туреччина 27:19 (14:9)
Україна: Пархоменко, Кребс, Матвієнко, Балог (н/в); Борщенко (7), Манагарова (7), Ніколаєнко (1), Лаюк (1), Глібко (2), Шуцька, Передерій (2), Андрійчук (2), Стельмах, Бурлаченко (2), Зоря, Бичко (3).
27 травня, в спортивному комплексі Броварського вищого училища фізичної культури відбудеться другий матч між цими збірними. Початок - 17.00.
Прес-служба ФГУ

Анна Лєзінська: «Емоції мене переповнювали»

Ще донедавна про 19-річну Аню Лєзінську не знав ніхто. А з Нового року ця юна гандболістка встигла змусити вболівальників ужгородських «Карпат» вивчити її прізвище та впізнавати на вулиці. За ці півроку висока спортсменка багато чого навчилася і своїми 50 голами вона допомогла «Карпатам» стати чемпіоном української Суперліги. 

Газета "Команда" визнала Наталію Туркало кращим гравцем сезону!

Газета «КОМАНДА» провела референдум та визначила кращих гарвців жіночої Суперліги сезону 2012-2013 років. Найкращою, що приємно, визначили саме капітана ужгородських "Карпат" Наталію Туркало. З чим ми її і вітаємо!

В Ужгороді пройде чемпіонат для ветеранів

В Ужгороді продовжується гандбольне свято.
 З 25 по 25 травня в спорткомплексі «Юність» відбудеться Чемпіонат України серед ветеранів гандболу. За титул чемпіона будуть змагатися  такі команди як «Торнадо» (Бровари, Київська область), «Легіон» (Київ), збірна Хмельницької області, ГК «Сумщина» та дві закарпатські команди: «Медве» (Берегово) та «Draco-Khust». 
Турнір відбудеться за підтримки Федерації гандболу України та Асоціації ветеранів та аматорів гандболу. 
Початок матчів 25 травня з 14.00 до 20.00 та 26 травня, з 10.00 до 14.00.