Архивы

Ужгородські гандболістки поступилися данчанкам — 17:22

9 ноября 2013 г. Прес-служба2
Ужгородські «Карпати» програли перший матч третього раунду Кубку ЄГФ. На «Карпати Арена» закарпатки не змогли переграти доволі сильну команду «Кобенхавн» з Данії. Рахунок матчу – 17:22. Хоч «Карпати» і продемонстрували хорошу гру, а інколи навіть вигравали, тепер вони будуть пробувати відігратися в Копенгагені.

"14 блондинок" вже в Ужгороді

8 ноября 2013 г. Прес-службаОбсудить

Сьогодні ввечері, до готеля-ранчо "Золота гора", прибула команда з Копенгагена, яка буде боротися з ужгородськими "Карпатами" за вихід у наступний раунд Кубка Європи.

Дівчата трошки змучені з дороги, але веселі та усміхнені. 14 гравчинь, як на підбір - блондинок, тренер, масажист, офіційний представник та оператор вже встигли насолодитися вечірнім Ужгородом, оскільки з готелю відкривається чудовий краєвид, хоча слід відмітити те, що дехто з дівчат вже не вперше на Закарпатській землі.
Цього вечора, датчанки, проведуть тренування в залі, на якому вже завтра зійдуться в поєдинку з нашими дівчатами. Трансляція поєдинку буде відбуватися на сайті http://www.tysa1.tv/index.php/online-tysa1
Також до готелю прибули судді та делегат.

Інформація для вболівальників.

8 ноября 2013 г. Прес-службаОбсудить

Завтра, 9 листопада в спортивному залі "Карпати Арена" о 15:30 відбудеться матч в рамках 3-го раунду Кубку Європи між командами "Карпати" Ужгород та "Кобенгавн" Копенгаген. Час відправлення автобуса від спортивного комплексу "Юність" о 14:30 та 15:00.

Прийди та підтримай улюблену команду.

Вітаємо Ольгу Артемчук!

7 ноября 2013 г. Прес-служба1
8 листопада святкує свій День Народження голкіпер ГК "Карпати" - Ольга Артемчук.
Бажаємо тобі грошей, кохання і квартири, щоб усі тебе любили, не хворіти, не кричати, а лиш кохати і кохати.
Колектив ГК "Карпати".

Херсонські "піранії" розібралися з київським "Спартаком"

7 ноября 2013 г. Прес-службаОбсудить

6-7 листопада в місті Бровари київський "Спартак" приймав херсонську "Дніпрянку" в рамках ІІ-го етапу 1-го туру чемпіонату України з гандболу серед жіночих команд Супер ліги.

Чи не злякаються "Карпати" чорно-золотих "тигриць"?

6 ноября 2013 г. Прес-службаОбсудить
9 листопада на чемпіонок України чекає серйозний іспит.
Цієї суботи ужгородські вболівальники побачать гандбол надзвичайно високого рівня. Адже в обласний центр завітає команда з Данії – «Кобенхавн» з Копенгагена. Приїдуть, аби посперечатися з чемпіонками України за проходження до четвертого раунду Кубка ЄГФ. 
Нашим «Карпатам» буде дуже важко – рівень жіночого гандболу в Данії такий , як в Аргентині – футболу. Ужгородки вже випробовувавали міць датчанок два роки тому – в тому ж Кубку ЄГФ вони двічі програли «Холстебро», пропустивши в загальному понад 90 м’ячів. Проте лякатися та складати зброю  не слід. По-перше, «Кобенхавн» зараз далеко не найсильніший колектив цієї північної країни. А по-друге, вони вперше грають у єврокубках, і «карпатівкам» із їхнім досвідом є чому повчити гостей. 

"Карпати" повторно переграли "Податкову"


2 листопада, ужгородські "Карпати" в спортивному залі Броварів в повторній зустрічі одержали перемогу над командою з Ірпеня "ПУ-ДПС-БВУФК".
В першому таймі "ужгородки" без проблем справлялися з атаками гандболісток з Ірпеня, і з рахунком 6:15 пішли на перерву. В другому таймі "карпатівки" багато грали в меншості, але це не завадило їм перемогти в зустрічі, а Світлана Шваб забила свій перший гол в цьому сезоні, з чим її і вітаємо.