Архивы

Українці в Загребі змагатимуться на чемпіонаті Європи з пляжного гандболу

Команди, що гратимуть в пляжний гандбол на ЄВРО-2017, безумовно, гратимуть на піску, проте їх шлях до вершини подіуму буде тернистим.
 

Закарпатки викликані до лав національної збірної з гандболу

З 29 травня по 2 червня, Ірина Компанієць та Ірина Яблонська-Бобаль, проходитимуть збір жіночої збірної України, яка базуватиметься на олімпійській базі в Конча-Заспі.
 

Сезон 2016-2017 для закарпатського гандболу – найбільш вдалий за останні 10 років!

Наші спортсмени проявили себе і в дитячому спорті, і в жіночому, та в чоловічому гандболі. Підсумки сезону та плани на наступний – у сюжеті Ірини Крупко.

 

Закарпаттю є чим пишатися!

Підбиваючи підсумки виступів закарпатських гандболістів у сезоні 2016/2017, можна багато сперечатися та казати, що меж досконалості не існує, однак є чому й позаздрити.
 

 більше...

Вітаємо Анастасію Мелекесцеву!

Сьогодні святкує свій День Народження гравчиня ужгородських Карпат та молодіжної збірної України з гандболу - Анастасія Мелекесцева.
 

Борис Петровський: Програли конкуренцію «Галичанці» через втрату досвідчених гандболісток

Минулого тижня завершився чемпіонат України з гандболу в жіночій суперлізі. Ужгородські «Карпати» як і торік знову стали віце-чемпіонами змагань. Тож про своєрідні підсумки чемпіонату, конкуренцію з «Галичанкою» та перспективи нашої команди в розмові з головним наставником «Карпат» Борисом Петровським.