Архивы

Завершився чемпіонат України з пляжного гандболу серед дівчат 2000-01 р.н.

На пляжі Лазурного з 23 по 27 червня проходив чемпіонат України з пляжного гандболу серед дівчат 2000-01 р.н..

 

Сьогодні ужгородки поборються за Фінал

Після впевненої перемоги закарпаток над столичними гандболістками, 2:0, підопічні Шукаль Олени Генадіївни в півфінальному поєдинку зустрінуться із львів'янками.
 

 більше...

Юні закарпатки лідери чемпіонату за підсумками першого кола змагань

Ужгородські гандболістки змагаючись на пляжі Лазурного і вже завтра боротимуться за путівку у Фінал чемпіонату України з пляжного гандболу.

 

 більше...

Закарпатські гандболістки змагаються на пляжах Херсонщини

В ці дні в селищі Лазурне Херсонскої області проходить чемпіонат України з пляжного гандболу серед дівчат 2000-01 років народження.

 

 більше...

Данія лідирує в новому рейтингу серед жіночих команд сезону 2017/18

Данія зберегла свої позиції на троні Європейського жіночого клубного гандболу як мінімум ще на рік після того, як Європейська Федерація гандболу опублікувала новий рейтинговий список на сезон-2017/18.
 

 більше...

Відпустка з користю

Літню відпустку спортсмени гандболістки ужгородських Карпат проводять по різному, хтось знаходить можливість поніжитись на пляжі під пекучим сонечком, хтось влаштувався на роботу, щоб під час канікул задовольнити власні фінансові потреби, а хтось із спортивного інтересу вирішив себе спробувати в нових видах спорту.
 

  більше...

Суперлига: Пояс безопасности по плечу не всем

Почти месяц прошел с момента завершения игр в финальной четверке женской суперлиги. Тогда как официальной таблицы переходного турнира «за выживание» до сих пор нет.
 

  більше...